OVER ONS

 

Na een periode van verbouwen heeft Restyle Your Home in Veenendaal de deuren op vrijdag 3 juli jongstleden weer geopend.

 

Cornita richtte Restyle Your home vijf jaar geleden vanuit passie op, Arianne is in januari dit jaar mede-eigenaar geworden. 

Cornita weet alles over (krijt)verf en Arianne ontfermt zich graag over de winkel. ‘Mensen kunnen bij ons terecht voor het restylen van hun meubels en/of woning. Hierbij kan het gaan om advies voor restylen en over producten, maar wij kunnen ook alles uit handen nemen. Ook verkopen wij woonaccessoires en meubels’.

 

De winkel is de afgelopen periode flink verbouwd. Er is een aparte workshopruimte gecreëerd en een ruimer magazijn. Ook is er nu een keuken, waar Arianne dankbaar gebruik van maakt voor workshops en ze haar ander passie voor koken, zo kan u bij u workshop een gezellige high tea of tapasplank bestellen.

Het pronkstuk is de eigen verfmachine. ‘Wij hebben een eigen krijtverflijn, maar kunnen daarnaast bijna iedere denkbare kleuren in binnen en buiten verf mengen, alles van het verf merk Niveau.

Ook werken wij veel met de kleuren van Pure&Orginal, Little Green, Farrow&Ball, Painting the Past,Tribe.

Uniek is de Concreto-lijn, een betonlookverf die verkrijgbaar is in meer dan vijfhonderd kleuren en heel gemakkelijk is aan te brengen. 

   

  
Wij zijn open op

Woensdag 10:00-16:00

Donderdag 10:00-16:00

Vrijdag 10:00-16:00

Zaterdag 10:00-13:00

Andere dagen op afspraak.

Restyle Your Home

Nieuweweg 223A, 3905 LM Veenendaal

T: 06 12 72 12 11

T: 06 28 15 91 72

E: info@restyleyourhome.nl

I: www.restyleyourhome.nl